Referanser

Les hva kundene sier:

Azra 

«Jeg har alltids vært glad i å trene og bevege meg, men har aldri ikke hatt sansen for styrketrening da jeg verken fra tidligere av hadde mye kunnskap om riktig teknikk og hvordan utføre øvelser. Jeg følte meg heller aldri komfortabel på styrkerommet. Dette ønsket jeg å gjøre noe med!

Jeg tok kontakt med Andrine i fjor sommer, etter å fulgt henne på sosiale medier en stund. Jeg likte hennes trenings- og livsfilosofi, og ikke minst kjerneverdier om en sunn- og avbalansert livsstil. I tillegg til å fremstå som en blid og sprudlende person, tenkte jeg at det dette kunne være ei som ville lett forstå hva jeg ønsket.

Vi fikk god kjemi og det tok ikke lang tid før Andrine "knakk min kode". Fra første stund har hun utfordret og pushet meg i hver eneste time, samtidig som hun fått meg til å gjøre øvelser jeg aldri hadde trodd jeg ville klare, med mye motivasjon og humor. Læringskurven har vært bratt, men takket være Andrine føler jeg at grunnlaget for videre trening er lagt til rette og styrketrening har aldri vært morsommere enn nå!»  

 

 


 

Kine Johansen

 «Etter å ha vært ukomfortabel med egen kropp og livsstil over en lenger periode, og når bunaden min plutselig ikke passet lenger, valgte jeg å kontakte Andrine for hjelp. Det er kanskje noe av det beste jeg har gjort for meg selv noen gang.

Ett år har gått siden jeg kom inn dørene på Bryn PT-senter og jeg går rakrygget ut, stolt og ydmyk for det jeg og Andrine har fått til. Hennes kunnskap og gode formidlingsevne har gjort at jeg har lært masse om trening og kosthold jeg virkelig ikke ante noe om. Hun har fått meg til å føle meg sterk og pushet meg når jeg egentlig bare har hatt lyst til å gå ut døren. Når jeg har følt at jeg ikke har fått det til, har Andrine vært der med oppløftende ord og eventuelle tilpasninger dersom det har vært behov for det. Treningsgleden har jeg funnet, evnen til å pushe kroppen enda litt til og ikke minst: en livsstil jeg lever veldig godt med.

Jeg kommer til å anbefale Andrine til alle som er på leit etter en god PT. Hun er kunnskapsrik, har et hjerte av gull, har enorm omsorg for andre, men er også streng og tydelig slik at du skal nå målene du har satt deg.

TUSEN TAKK ANDRINE. <3» 


 

Karianne Todal

«Jeg tok kontakt med Andrine etter å ha googlet "PT Oslo", og fått et godt inntrykk fra nettsiden. Ønsket mitt var i første omgang å gå ned noen kilo for å føle at jeg så bedre ut - i bakhodet lå også tanken om at det var på tide å forebygge mot sykdom og skader, det er vel på tide når en har passert 40... I utgangspunktet er jeg ikke glad i å trene, så jeg visste jeg måtte forplikte meg skulle det bli noe av.

Førsteinntrykket av Andrine var positivt; hun lyttet til mine ønsker og behov ("jeg yter ikke mer av kjeft, jeg trenger oppmuntring!" var noe av det første jeg ga beskjed om), og forsikret meg om at dette skulle vi klare sammen.

Øktene er tøffe, men ikke tøffere enn at jeg nesten alltid klarer det Andrine sier er dagens mål, og jeg føler mestring. Det tok ikke lang tid før vi så resultater selv om jeg ikke trener noe særlig utenom dette! Jeg ble smalere, sterkere og kjente meg sunnere.

For første gang i livet har jeg kjent på treningseufori etter endt økt - det hadde jeg aldri trodd jeg skulle oppleve! Følelsen av å ha fått til noe, brukt kroppen og løftet tungt er helt fantastisk! Andrine vet akkurat hvordan hun skal få meg sliten nok til den følelsen (og skikkelig støl dagen etterpå!).

I tillegg til at Andrine har kunnskap om trening og kropp er hun også et ualminnelig godt og klokt menneske, og i løpet av øktene har vi pratet om store og små ting i livet, og jeg har fått mange nyttige betraktninger jeg har tatt med meg videre ut i dagen. Det er også så godt at i studioet er det mennesker i alle aldre og utgaver - det gjør at det kjennes trygt og avslappende å komme dit.

Er du i tvil om du tør/vil/orker bruke penger på PT forsvinner den tvilen når du møter Andrine! Bare gjør det! »


 

Beate (48)

Beate Gulliksen

«Jeg hadde ikke drevet med styrketrening, før jeg høsten 2015 tok mine første PT timer hos Andrine.»

Bakgrunnen for at jeg begynte med PT timer var at jeg ønsket å få en sterkere kropp. Det er jo ingen hemmelighet at dess eldre vi blir, dess mer mister vi av muskelmasse - dette ønsket jeg å gjøre noe med. Jeg hadde også hatt en del plager med ryggen, som jeg også hadde et ønske om at kunne bli bedre med styrketrening.

Jeg har nå trent med Andrine en til to ganger i uken siden høsten 2015. Da jeg begynte med treningen, hadde aldri trodd jeg skulle holde på så lenge. Jeg har fortsatt med treningen, fordi Andrine først og fremst er en meget dyktig PT. Hun er alltid blid og har en positiv grunnholdning til livet, som smitter over på de hun har rundt seg. Hun pusher og motiverer meg til å yte det lille ekstra på hver trening.

Andrine er også god på å instruere meg hvordan øvelser skal gjøres. Hun er opptatt av at de gjøres riktig, slik at ikke det ikke oppstår unødige skader og belastninger. Andrine er flink til å «lytte til meg» - dersom jeg kommer til trening med f.eks vondt i ryggen, tilpasser hun øvelsene og øktene etter min form. Jeg synes hun er god på å finne variasjon i øvelser, antall sett/repetisjoner og tyngden av vekter hun gir meg.

PT timene med Andrine har gjort at jeg har blitt sterkere, fått muskler og jeg er i bedre form enn jeg noensinne har vært. PT timene foregår i et privat treningsstudio, som gjør at det ikke er ventetid på apparatene – dette er selvfølgelig et stort pluss. Jeg gir Andrine mine beste anbefalinger!»


 

Elin Tesaker Tveøy

«Jeg angrer ikke et sekund på timene jeg har investert hos Andrine. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

Da jeg startet hos Andrine tenkte jeg at jeg skulle holde på i noen uker, få en kost- og treningsplan som virkelig funket, og dermed få drømmekroppen på kort tid! Men Andrine foreslo at jeg skulle gå hos henne et halvt år utifra hva jeg ønsket å få til. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes det var voldsomt lenge. Måtte det ta så lang tid? Ganske fort skjønte jeg hvorfor hun ønsket at jeg skulle bruke tiden som foreslått. Andrine's motto er; ting tar tid! Og det tar tid å endre vaner, hun har helt rett i det.

Jeg har lært så utrolig mye av Andrine. Bytte ut godteri med frukt, ja, jeg vet det høres litt tullete ut, men det funker! Velge riktige matvarer, bli bevisst følelsen etter at man har fråtset, var det verdt det? Litt trening er bedre enn ingenting. Etablering av gode rutiner.

Andrine sitter på ufattelig mye kunnskap om kosthold og trening. I tillegg er hun verdens søteste og mest positive menneske!

Jeg har kanskje ikke fått drømmekroppen enda, men jeg har endret holdninger. Sist jeg var en uke i syden, var det helt naturlig for meg å velge masse salat til måltidene, velge enten iskrem eller vin og faktisk klemme inn noen joggeturer. Og ikke minst; jeg var ganske fornøyd med kroppen min i bikini! For Andrine har en unik evne til å lære mennesker å føle seg vel og se de beste sidene ved seg selv.»


 
Julie Laate 


«Utgangspunktet for at jeg ønsket en endring var at jeg hadde hatt prolapser i ryggen, og at jeg merket at det skulle lite til for å få vondt i ryggen. Jeg følte virkelig at kroppen var både tung, svak og med lite energi.

Jeg hadde lite lyst å melde meg inn i SATS og trene med alle i nærmiljøet, så da min nabo anbefalte Andrine som PT, kontaktet jeg henne. Jeg har ikke angret ett sekund!

Andrine fikk meg til å innse viktigheten av styrketrening etterhvert som man blir eldre, og jeg var på det punktet at jeg var superklar for en livsstilsendring. Andrine er "full pakke", nettopp fordi hun har stor kunnskap om, ikke bare trening, men kosthold og den superviktige mentale treningen. Jeg har lært enormt mye av henne i løpet av samarbeidet med henne over ca. ett år.

Jeg kan ikke få fullrost Andrine, da hun er så mye mer enn en PT. Hun brenner for å hjelpe, og har alltid et svar som man merker er høy kunnskap om tema. 

Hun har hjulpet meg videre i å klare meg selv, og takket være henne, har jeg en mini-treningskjeller med vekter, strikker og slynge, som gjør at jeg klarer å vedlikeholde alt hun ga meg. 

Jeg sitter igjen med en lettere kropp som er supersterk og bevegelig. Jeg har ingen 'onter og vonter', og det gjør det verdt all jobb jeg har lagt ned, og fortsatt legger ned så og si daglig.

Jeg føler meg som ett nytt menneske. TAKK, Andrine!»


  

Bente Helene Andreassen

«Etter å ha strevd med revmatisme og overvekt over flere år tok jeg mot til meg og bestilte halvårig avtale med Andrine. Jeg var usikker på om trening var mulig på grunn av stive ledd og smerter, men opplevde underveis en stor forbedring av plagene. Mine knær var nærmest fastlåste og vonde, men etter en tid ble de vesentlig bedre og smertene avtok. Jeg er nå mer bevegelig, myk og sover bedre.

 Andrine møtte meg med respekt, smil, fantastiske, motiverende samtaler og ikke minst veldig god opplæring i de ulike øvelsene. De dagene jeg ikke orket så mye ble treningen tilpasset meg, i tillegg til at jeg ofte ble pushet til å yte ekstra. 😊 Øvelsene kjentes gode, trygge og gjennomførbare og «timen» hadde passe lengde. Uten unntak gikk jeg fra treningen med en ordentlig god følelse og bedret form. 🌼

Jeg fikk lærerike kostholdsråd og har særlig hatt nytte av hvordan implementere mer grønnsaker inn i kostholdet. I tillegg fikk jeg gode oppskrifter på kjøpet. 👍

Mine dager kan være opp og ned, men jeg klarer nå å gå til trening jevnlig, takket være de dyrebare månedene med Andrine. Jeg er veldig takknemlig for hvordan jeg ble møtt og ivaretatt, og at jeg ble hjulpet over treningsmotstanden.»


 

Linn Anette 

«
Når jeg startet hos Andrine var mitt mål å utvide min kunnskap om styrketrening, lære nye øvelser og bli inspirert til å starte med trening igjen. Jeg fikk så mye mer enn dét!

Andrine tilpasset øvelser jeg tidligere slet med (f.eks knebøy) etter hvordan min kropp fungerte, tilpasset treningsprogram etter hva jeg synes er gøy og har lært meg mange øvelser som jeg tidligere har syntes er litt skumle å prøve på egen hånd.

Sist men ikke minst opplever jeg at Andrine ser på helheten av det å være menneske og tar det med i PT-timene våres, at vi ikke bare er en haug med muskler, men også har tanker og følelser.

Jeg har anbefalt Andrine til venner, og jeg vil gjerne anbefale henne til alle dere som vil lære mer om trening, egen kropp og kosthold og som trenger en flink og sterk «pusher» med et smil om munnen.» 

 


 

Anonym

«Jeg begynte å trene med Andrine sommeren 2020, for å hovedsakelig gå ned i vekt og få et bedre selvbilde. Før det hadde jeg prøvd meg litt på egen hånd både med trening og diett, men endte opp som støttemedlem på treningssenteret i flere år. 

En av årsakene til dette var at jeg rett og slett ikke hadde nok selvtillit til å gå på treningsenteret og trene med andre mennesker. Jeg antar det er hva man kaller 'gym-angst'.  I tillegg hadde jeg ingen anelse om hva jeg skulle gjøre der, hvis jeg var flink nok til å komme meg dit i første omgang.  

Med Andrine som min PT lærte jeg hva trening faktisk er! Tanken med å starte med PT var egentlig vektnedgang, samt å lære meg å trene - men dette ble bare 'the tip of the iceberg'! Andrine lærte meg hvordan jeg kunne spise for å gå ned i vekt, med fokus på å gi meg kunnskap om hvilke matvarer som metter og viktigheten av å spise nok. I tillegg tilpasset hun kostholdsplanen ved behov, ift. at jeg er muslim og spiser ikke en del matvarer. Var det en ting som jeg ikke kunne spise hadde hun fem andre alternativer klare - noe jeg satt stor pris på!

I dag trener jeg for meg selv på treningssenter flere ganger i uken. Min 'gym-angst' er mye mindre enn tidligere. I tillegg har jeg fått et helt annet syn på trening! Fra den personen som bare ville trene for å gå ned i vekt er jeg i dag interessert i å bygge muskelmasse, bli sterkere og jeg synes det er gøy å lære mer om trening. Faktisk har jeg begynt å like trening, noe som nærmest virket umulig da jeg startet hos Andrine. All ære til henne for dette!

 

Jeg har fortsatt oppfølgingstimer hos Andrine den dag i dag (2023) og får stadig nye treningsplaner som jeg følger. Årsaken til dette er at jeg er ikke helt klar til å la Andrine gå. Treningsplaner/kosthold tips er «bare minimum» i forhold til hva jeg har oppnådd hos Andrine. Hun er positiv, løsningsorientert og alltid klar for å hjelpe. 

Idag har jeg et mye bedre forhold til trening/kosthold. Selvbildet og selvtilliten er bedre enn det noen gang har vært før - og alt dette er på grunn av Andrine! Er du en person som meg, som ønsker en livsstilendring, ikke vet helt hvordan og er litt nervøs for å gå på treningssenter, anbefaler jeg Andrine på det sterkeste. It’s all worth it! 🤍» 


 

Rebekka Svalland

«Jeg trente med Andrine i et år og tiden med henne hjalp meg med å få selvtillit, ikke bare med trening, men også på generell basis.

Andrine legger til rette for hva enn dine mål er, og er en herlig og sprudlende dame i tillegg. Er man i tvil eller ukomfortabel, gjør hun alt i sin makt for å skape en trygghet rundt nettopp det.

Den dag idag, bruker jeg fortsatt hennes visdom når jeg trener og mener at jeg ikke hadde oppnådd det jeg har gjort uten henne! 😃»

 

 

  

 


 

 

Malin Botolfsen

«Januar 2018 tok jeg kontakt med Andrine etter å ha tilegnet meg uvaner og et mønster jeg mistrivdes i. Jeg merket at kroppen min ikke lengre var i stand til det den pleide, og jeg mistrivdes med denne livsstilen. Jeg trengte et dytt i riktig retning, og etter å ha fulgt Andrine på Instagram en stund var jeg sikker på at hun var riktig person å søke hjelp hos.

Vårt samarbeid lærte meg mye om meg selv, om hva jeg trenger og hva jeg kan klare. Jeg gikk fra å ikke klare en eneste push-up til å nå klare 15 etter hverandre. Markløft hadde jeg aldri prøvd, og nå trener jeg med 80kg. Jeg har lært at en kanelbolle, og en fest her og der ikke ødelegger denne gode vanen. Andrine hadde alltid troen på meg og pushet meg i riktig retning!

Men jeg har også lært at det er viktig å sette seg mål for å kunne opprettholde de gode vanene. Dessverre er det enkelt å falle ut av det om stress og negative tanker opptar det meste av tiden. Jeg ser ikke bort ifra at jeg kommer til å ønske et samarbeid med Andrine igjen! 🤩» 


 

Birgitte Dørum

«I et hektisk småbarnsliv har treningen med Andrine vært gull verdt!

Andrine har vært lydhør når det gjelder målene mine, og er veldig flink til å følge opp underveis. Jeg har fått både treningsgleden og mestringsfølelsen tilbake.

Jeg anbefaler Andrine som PT til deg som trenger hjelp med trening og kosthold!»

 

 

 

 

 


 

Esther Årnes

«Jeg, som mange andre, har prøvd maange ganger før. Jeg har gått på diett flere ganger, og joda, det funker. Jeg går ned i vekt, blir rimelig fornøyd, men så snart jeg er ferdig på dietten kryper kiloene tilbake ...


Jeg hadde nesten gitt opp etter vektoppgangen de siste årene. Men jeg var nå blitt større enn noen gang, og hadde bare rett over tre mnd til ferien til Mexico sammen med familien til samboeren og jeg begynte å grue meg til å reise.

Jeg var så langt ifra å være komfortabel i min egen kropp og tok derfor motet til meg å kontaktet Andrine for å komme igang. Men denne gangen ønsket jeg ikke å gå på en streng diett og gå kjapt ned i vekt, slik jeg alltid har prøvd på ved tidligere dietter. Denne gangen ønsket jeg å finne en balanse. Den balansen mellom mat, aktivitet, arbeidslivet og det sosiale livet, som alle snakker om.

Den balansen har Andrine hjulpet meg å finne! Hun har lært meg hvordan det er mulig å gå ned i vekt uten å måtte si nei til å spise middag hos foreldre/svigers en gang i blant eller en tur på byen med venner. Hun har lært meg at man kan fortsette med alt dette om man bare gjør alt med måte!

Tidligere har jeg hatt en destruktiv tankegang der jeg har tenkt at om jeg først har skeiet ut litt, kan jeg like godt bare drite i alt og skeie ut hele dagen. Det var liksom enten ALT eller INGENTING med meg. Denne tankegangen er jeg så uendelig glad for å være kvitt! Det går fint om man skeier ut en gang i blant, så lenge man klarer å hente seg inn igjen.

Med Andrine gikk jeg ned 8,5 kilo, og jeg føler meg så mye bedre! Jeg er ikke helt der jeg ønsker å være enda, men med alt jeg har lært av Andrine er jeg overbevist om at jeg kan klare jobben videre!»


 

Katarina Folkestad

«Jeg var superklar for en livsstilsendring, men livredd for hva det ville innebære. Jeg tok mange runder med meg selv før jeg turte å kontakte Andrine nettopp på grunn av det.

Jeg var sikker på at for at dette skulle være mulig, så ville Andrine si at det nå var slutt på brus, potetgull og sjokolade og at dette nå ville byttes ut med frukt og grønnsaker på heltid. At jeg nå måtte trene x antall ganger i uken, og begrense sosiale tilstelninger med god mat og drikke. HELDIGVIS var jeg så klar for en endring i livet mitt, at jeg tok motet til meg og la igjen en beskjed via nettsiden hennes tross mine antagelser. Alle disse scenarioene jeg hadde satt meg i hodet, var heldigvis totalt feil.

Jeg hadde aldri en plan for hvordan jeg skulle greie å endre kostholdet mitt, men når jeg skjønte at man hadde et dagsbehov av kalorier, så fikk jeg meg en god aha opplevelse. Nå har jeg en plan med det jeg driver med, og jeg vet at det jeg må gjøre er å holde meg innenfor dagsbehovet mitt. THAT’S IT. På denne måten har jeg blitt mye mer bevisst på hva jeg putter i kroppen, og planlegger heller måltidene mine. Kanskje tar jeg meg også en gåtur eller en annen treningsøkt bare for å få litt ekstra kalorier å gå på. På denne måten kan jeg spise det jeg har lyst på i løpet av dagen.

Jeg har fått en helt annet forståelse for kosthold og trening i løpet av mitt samarbeid med Andrine. Hun ga meg verktøyene som skulle til for å forstå hvordan jeg skal forholde meg til kostholdet mitt, samt treningen. Jeg spiser fortsatt det jeg ønsker, men alt kommer an på mengden. Før satt jeg med ned i sofaen med en potetgullpose, og hadde null problem med å tømme den. Istedenfor å ta med meg potetgullposen i sofaen, så tømmer jeg nå heller litt opp i en skål og spiser det. Hodet mitt har skjønt at så lenge jeg får fornøyelsen av å ha spist potetgull, så har det ingenting å si om det er hele posen eller om det er en liten skål. 

Jeg har aldri vært komfortabel på et treningssenter, da jeg alltid har vært redd for å se dust ut og ikke visst hva jeg skal gjøre. Andrine har vist meg hvordan jeg skal bruke de forskjellige treningsapparatene, og hun har fått meg til å føle meg vel og ikke som en dust lenger. Dette har vært med på å bygge selvtillit, og gitt meg ønske om å fortsette med det alene fremover. Det er jo så deilig å få svettet litt og føle seg vel, så nå skal jeg slutte å være redd for hva andre skulle tenke om meg!

Andrine har en stor lidenskap for trening og kosthold. Det jeg mener har vært det viktigste gjennom alt dette, er alle tips og triks hun har gitt meg under hver time. Hun har tatt seg tid til å forklare meg hvorfor jeg skal gjøre slik og kanskje ikke burde gjøre sånn. Hun har delt sine erfaringer med meg, som gjør at jeg har skjønt sammenhenger jeg ikke tidligere har sett. På grunn av dette er jeg ikke redd for å skulle fortsette alene. Hun har hjulpet meg med å foreta varige endringer, og nå greier jeg å ta bevisste valg.

Ønsker du en varig livsstilsendring så er det ikke tvil om at det er Andrine du burde kontakte! :-)» 


 

Hege Pedersen

«Mitt samarbeid med Andrine startet 2. januar 2018. Jeg hadde siden november fulgt med på facebooksiden hennes, og følte at det hun skrev traff meg veldig.

Jeg kjente at NÅ var tiden inne for å få av gravidkiloene etter graviditet nr. 2. Jeg har hatt PT tidligere, men aldri online, og tenkte at dette ville være perfekt for meg som ikke har tid eller lyst å gå på treningssenter.

Min opplevelse av en online PT er at det kreves at du er 120% ærlig, tør å by på deg selv og at du ansvarliggjør deg selv. Jeg har skrevet alt fra nedturer, positive og negative tanker, oppturer og utfordringer til Andrine, og hun svarer alltid på alt - klarer å motivere og løfte meg videre. Uansett hva jeg skriver, så er hun der for å løfte meg videre.

Andrine har hjulpet meg med å lage et treningsprogram som er tilpasset meg i forhold til tid til rådighet, treningsformer jeg liker og mestrer og gode øvelser som var riktig for meg og min kropp basert på screeningen i begynnelsen. I tillegg har hun gitt meg en kostholdsplan med veiledning på mengde og type mat. Har jeg hatt spørsmål, har Andrine alltid vært tilgjengelig.

Jeg har løpende dialog med Andrine hver uke, til tider flere ganger i uken. Jeg rapporterer uken som har gått, reflekterer over og setter meg mål for uken som kommer. Jeg har fått en fantastisk oppfølgning fra dag en.

Jeg er ikke mål enda, men så langt har jeg gått ned 20 kg med Andrine ved min side. Måten hun motiverer og inspirerer meg, gjør at jeg tør å gå ut av komfortsonen min: jeg har hittil vært på treningsleir og løpt to løp! Neste løp venter i august. Dette gir mersmak og en enorm mestringsfølelse. Og ikke minst: jeg er nå en aktiv mamma. Jeg kan by enda mer på meg selv til barna mine, det er en fantastisk følelse. ❤️

Som småbarnsmamma kan jeg med hånden på hjertet si at det ikke alltid er lett å finne tid og motivasjon til trening og rett kosthold. Men det handler om å prioritere og å velge å ta vare på seg selv. Hos meg har treningen alltid foregått etter leggetid av barna, hjemme eller ute.

I tillegg har vi hver søndag planlagt uken med måltider og trening. Jeg har laget en fysisk plan som vi bruker. Dette har ansvarliggjort meg, denne planen + ukesrapportene til Andrine gjør at jeg vil gjennomføre det som er planlagt.

Jeg er veldig stolt over å ha klart å komme dit jeg er kommet nå. Det krever hardt arbeid, viljestyrke og troen på deg selv. Hvis jeg kan, kan du!»  


 

Djamila Belgaid


«Før jeg startet hos Andrine hadde jeg trent mye på egenhånd men ønsket å lære mer om styrketrening og få riktig teknikk. Andrine har gitt meg verktøyene til å mestre styrketrening! Med tett oppfølging er hun tilpasningsdyktig, snur seg fort og hører på meg og mine behov.

Hun møter meg alltid med et smil og svarer på alt jeg måtte lure på med glede. Jeg føler hun virkelig bryr seg om at kundene skal lykkes både i tiden sammen med henne og etter.

Jeg vil anbefale Andrine til alle som trenger litt hjelp eller en boost. Hun har virkelig stilt opp som en kunnskapsbank jeg har dratt godt nytte av. Hvis du er usikker – hopp ut i det! Du vil ikke angre. 😊👌🏻

 

 

 

 


 

«Jeg valgte personlig trening hos Andrine over en tre måneders periode. Etter å ha fått to barn trengte jeg en veileder for å finne tilbake til en god treningsrutine, for å bygge opp styrke, samt gå ned i vekt.

Andrine var veldig flink til å forstå mine behov og tilrettelegge treningen for å oppnå best resultat. Hun er positiv og og utadvendt, og har mye kunnskap å dele.

Etter at vi var ferdige var jeg på god vei til å nå mine mål, jeg hadde mindre plager med kroppen, da den var blitt sterkere og det ga meg motivasjonen jeg trengte for å implementere trening inn i hverdagen igjen, slik jeg hadde det for mange år siden.

Jeg anbefaler personlig trening med Andrine på det varmeste!»

 

  

 

 

 


 

Hilde Hellstrand

«For litt over et år siden tok jeg kontakt med Andrine. Og jeg har ikke angret et sekund.

Jeg har vel som mange andre prøvd alt fra a-å med både kurer i alle former og egentrening uten egentlig et langvarig resultat. Jeg bestemte meg for at i 2018, da skal det skje en endring. Jeg ville bli sterk, trene bort vondt og føle meg vel. Og ikke minst: lære meg god teknikk på øvelser, samt bruke disse på egenhånd og tørre å gå inn på et treningsstudio og gjøre min greie uten å føle meg som en komplett fiasko.

Og jammen ble 2018 et år hvor jeg greide å snu den gamle trenden! Andrine har lært meg så mye og fått meg til å føle meg komfortabel i min egen kropp. Vi har ikke hatt fokus på å gå ned et visst antall kilo, men heller å bli sterk og helseeffekten av det.

Jeg har dog gått ned mange kilo, men jeg har også byttet ut fett med muskler. Og jeg har ikke vondt et eneste sted lengre, det er nesten det beste med det hele! Rå styrke = sunn kropp. 😊

Hvis jeg skulle anbefale noen som PT så hadde det vært Andrine. Med hennes kunnskap, tålmodighet og nydelige smil går trening som en lek. En treningstime med Andrine innebærer tøffe tak ja, men det er verdt det. Jeg har kjent på blodsmak i munnen og svetten har sildret, men noe så deilig! 😊

Tusen takk for inspirasjon og tålmodighet, Andrine, du er et nydelig menneske. 😊»


 

Tonje Bekken

«Etter nedstengning og permittering fra jobb ble det vanskelig for meg å få til trening på egenhånd - hverken kropp eller hodet var på rett sted. Jeg googlet PT Oslo og der dukket Andrine opp! 

Jeg startet deretter å trene med Andrine i desember 2021 og hun ble med på min ferd i ett år! Hun satte opp styrkeprogram tilrettelagt for meg og kom gladelig med forslag og tips til en sunnere hverdag. I dag trener jeg regelmessig og styrketrening er helt klart favoritten.

Det å kjenne at kroppen blir sterkere gir en god mestringsfølelse og verdt alt slit. Tenk at jeg var så heldig å treffe blink på første forsøk på Google! Det er det beste valget jeg har tatt og jeg ville ikke vært foruten.

Andrine er ei jente med driv og masse klokskap. En ting er sikkert - du vil ikke angre! Lykke til. :-)»